Praktische zaken

Van maandag tot en met vrijdag werk ik zowel in Haarlem als in Noordwijk. In Noordwijk werk ik in de praktijk van Patrick Vierhout genaamd Wapiti Healing.

Adres: Verspronckweg 79 te Haarlem of Wilhelminastraat 28A te Noordwijk

Je kunt een afspraak maken via 06 – 144 333 31, mocht ik niet opnemen spreek dan een boodschap in dan neem ik tijdens kantooruren contact met je op. Of je kunt mij benaderen via het volgende e-mailadres: laura@flowdeenergiepraktijk.nl

Een behandeling kost 70 euro en kan in duur variëren. Dit is afhankelijk van wat de klachten zijn en hoe het lichaam op de behandeling reageert. Iedereen is uniek. Na de eerste behandeling is het van belang om twee weken later de tweede behandeling in te plannen. Ik onderzoek dan of het lichaam zelf de kracht heeft gehad om de verstoring op te heffen. Tijdens deze tweede sessie ga ik de aanwezige verstoringen opnieuw analyseren en behandelen. Mochten er vervolgafspraken nodig zijn, dan blijf ik de verstoringen rechtzetten, totdat er verbetering optreedt en de problemen weg zijn.

Wanneer je voor een afspraak verhinderd bent, dan hoor ik dat graag 24 uur van te voren. Anders ben ik helaas genoodzaakt de kosten van de behandeling in rekening te brengen. Zie ook de algemene voorwaarden.

Flow – de energiepraktijk, Laura de Lange, is aangesloten bij de beroepsvereniging Collectief Alternatieve Therapeuten.

CAT_Collectief_Alternatieve_Therapeuten_schild_2017_internetRegistratienummer Collectief Alternatieve Therapeuten: 20170432
Erkend Alternatief Therapeut – Level: 3
Behandelvorm 1: Energetisch therapeut
Behandelvorm 2: Alternatief therapeuten